Салат з курячого серця рецепт з фото смачного і простого у приготуванні салату. Такий салат з серцем, грибами та морквою припаде до смаку, особливо нашим дорогим чоловікам на 23 лютого. Ситний салат із курячих сердечок на кожен день та свята.
Інгредієнти
- Серця курячі 500 г.
- Гриби свіжі 500 г.
- Цибуля 2 шт. великі
- Морква корейська 200 г.
- Майонез, сіль, перець
Рецепт приготування салату з серцями:
Свіжі гриби порізати на шматочки і обсмажити до готовності на сковорідці.
Курячи серця помити, відрізати надлишковий жир і порізати на шматочки, цибулю кубиками і обсмажити все разом на сковорідці, додавши сіль і перець за смаком.
У посуду викласти обсмажені гриби, серце із цибулею, корейську моркву, все ретельно перемішати і заправити майонезом.
Швидкий в приготуванні ситний салат поставити на пів годинки в холодильник і потім подавайте до столу.
Приємного смаку!