Рецепт приготування салату Ананас:
Відварити яйця та картоплю, охолодити.
На великій тертці натерти яйця, картоплю та твердий сир.
Філе курки та мариновані огірки порізати невеликими кубиками.
Салат викладаємо шарами овальної форми, солимо перчимо за смаком:
1 шар - картопля, змазуємо майонезом.
2 шар - половина порізаного курячого м'яса, майонез.
3 шар - мариновані огірки
4 шар - друга частина філе курки, майонез.
5 шар - твердий сир, майонез.
6 шар - яйця, змазуємо майонезом.
Мариновані печериці краще купувати вже порізані пластинками. Прикрасимо салат грибами придаючи вигляд ананаса.
Стебло ананаса я зробила з порізаних листків пекінської капусти, вставивши їх у верхівку цього святкового салату.
Приємного смаку!