Салат «Підкова»

Салат «Підкова»Салат «Підкова»
Ми скоро розпрощаємося з роком Коня, але підкова на щастя знадобиться нам і в майбутньому році. Нехай буде вона на кожному столі! Новорічний салат підкова простий рецепт приготування. Смачний овочевий салат з консервованими грибами готуємо до святкового столу.

Інгредієнти

  • картопля 4 шт.
  • огірок 2 шт.
  • морква 2 шт.
  • консервовані печериці 300 г.
  • маслини 1/2 банки
  • часник 2 зубчики
  • сметана або майонез 200 г.
  • сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком

Рецепт приготування салату підкова:

Картоплю і моркву відварити, не очищаючи. Остудити. Зняти верхню шкірочку і нарізати кубиками. Так само нарізати огірки і гриби. Дрібно нашаткувати пір’я цибулі і кріп. Все перемішати.

Салат «Підкова»

У сметану видавити через прес часник, посолити, поперчити. Заправити цією сумішшю салат.

Викласти салат на плоске блюдо у вигляді підкови.

Салат «Підкова»

Прикрасити маслинами, розрізаними поперек, і гілочками кропу.

Салат «Підкова»

Новорічний салат підкова готовий, залиште на годинку в холодильнику та подавайте до столу.

Приємного смаку!