Теплий салат з курячою печінкою

Теплий салат з курячою печінкоюТеплий салат з курячою печінкою
Салат з курячою печінкою досить ситний, тому його можна подати як самостійне блюдо. Він підходить для щоденного меню, а також цілком може прикрасити святковий стіл. Простий рецепт салату з курячої печінки.

Інгредієнти

  • куряча печінка 250 г.
  • буряк 3 шт.
  • 1 червона цибулина
  • грейпфрут 1/2 частина
  • 1 пучок салату
  • сіль за смаком
  • рослинне масло
  • зерна граната
  • Для заправки:
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сік грейпфрута 1 ст. л.

Рецепт приготування салату:

Грейпфрут очистіть від шкірки і плівок. Цибулю очистіть та поріжте тонкими півкільцями.

Буряк очистіть і наріжте тонкими пластинками.
У салатник викладіть цибулю, нарвіть руками листя салату.
Додайте буряк, посоліть за смаком, заправте соком грейпфрута і оливковою олією, обережно перемішайте.

У сковорідці розігрійте олію і обсмажити курячу печінку з усіх боків по 2-3 хв. Посоліть печінку в процесі обсмажування. Сік, що виділяється з готової печінки, повинен бути прозорим.

По тарілках розкладіть салат, додайте обсмажену печінку, шматочки грейпфрута, присипте зернами граната.

Теплий салат з курячою печінкою готовий, вийшов смачний та оригінальний салат.

Приємного смаку!
Джерело – Домашня кухня №1 2014