Салат з курячої печінки з грибами

Салат з курячої печінки з грибамиСалат з курячої печінки з грибами
Салат з курячої печінки з грибами – рецепт приготування з фото. Смачний святковий салат з курячою печінкою, грибами і морквою готується просто та легко.
Дуже смачний салат зі смаженою печінкою і печерицями – до святкового столу або домашнього обіду. І привід знайдеться – скоро Новий рік!

Інгредієнти

  • Куряча печінка 300 г.
  • Гриби 300 г.
  • Картопля 3 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Сир твердий 150 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування салату:

Помити картоплю і моркву, залити водою і відварити до готовності.
Яйця залити холодною водою і відварити.

Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями.
Шампіньйони помити, почистити і нарізати кубиками.
На розігріту сковорідку викласти половину нарізаної цибулі, гриби і обсмажити усе до готовності.

Шампіньйони помити, почистити і нарізати кубиками

обсмажити усе до готовності

Порізати курячу печінку на шматочки і разом з іншою частиною цибулі обсмажити в олії на розігрітій сковорідці до готовності.

Порізати курячу печінку на шматочки

Салат викладається шарами
1 шар: натерта на великій тертці картопля, обсмажені гриби з цибулею, майонез.

натерта на великій тертці картопля

обсмажені гриби з цибулею

майонез

2 шар: натерта на великій тертці морква, підсмажена печінка з цибулею, майонез.

натерта на великій тертці морква

підсмажена печінка з цибулею

майонез

3 шар: натертий на великій тертці сир, майонез.

натертий на великій тертці сир

4 шар: яйця, натерті на великій тертці.

яйця, натерті на великій тертці

Прикрасити салат з курячої печінки з грибами за бажанням.

Приємного смаку!

1 думки про “Салат з курячої печінки з грибами”

  1. Марина

    Дякую автору за такий чудовий рецепт, він мені надзвичайно сподобався. Вийшла надзвичайно смачна страва, всім рекомендую.

Коментарі закриті.