Салат «Бузок»

Салат «Бузок»Салат «Бузок»
Святковий салат «Бузок» має красивий вигляд та смачний на смак. Дізнайтесь як приготувати салат бузок, рецепт з фото. Смачний салат прикрасить ваш святковий стіл і принесе весняний настрій до вашої оселі.

Інгредієнти

  • Філе оселедця 300 г.
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Яйця 4-5 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир твердий 100 г.
  • Майонез

Рецепт приготування салату:

Відварити овочі, почистити.

Салат «Бузок»

Яйця відварити і відокремити білок від жовтка. Білки натерти на середній тертці. Віджати сік з вареного буряка і змішати з 2/3 натертих білків.

Салат «Бузок»

Салат викладається шарами.
1 шар: відварену картоплю натерти на великій тертці і посолити. Змішати з майонезом викласти на блюдо.

Салат «Бузок»

2 шар: оселедець порізати кубиками і викласти на картоплю. На оселедець положити дрібно порізану цибулю і помазати майонезом.

Салат «Бузок»

Салат «Бузок»

Салат «Бузок»

Салат «Бузок»

3 шар: натерти буряк на великій тертці викласти на оселедець з цибулею і змазати майонезом.

Салат «Бузок»

4 шар: натерти моркву на великій тертці викласти на буряк і помазати майонезом.

Салат «Бузок»

5 шар: подрібнити виделкою жовтки викласти на моркву і помазати майонезом.

Салат «Бузок»

6 шар: натерти на середній тертці сир і викласти на жовтки.

Салат «Бузок»

Зверху прикрашаємо салат квітами бузку з білків яєць. Зелень петрушки викласти на поверхні салату у вигляді гілки. Із кольорового і білого білку викласти гілку бузку. По краю салату можна викласти гілочки кропу.

Салат «Бузок»

Святковий салат готовий, можете подавати до столу!

Приємного смаку!