Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецептСалат «Мімоза» класичний рецепт
Святковий салат «Мімоза» готується за різними рецептами. Сьогодні приготуємо салат мімоза за класичним рецептом з фото, з додаванням консервованих сардин, рису та твердого сиру. На кожне свято ми готуємо цей салат, і саме за таким рецептом. Салат мімоза класичний виходить ситний і ніжний.

Інгредієнти

  • Морква 2 шт. (200 г.)
  • Рис 0,5 стакана
  • Сардини в маслі 1 банка (250-300 г.)
  • Яйця 5 шт.
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Сіль, перець, майонез

Рецепт приготування святкового салату:

Відваріть моркву, рис і яйця. Салат викладаємо шарами. Солимо і перчимо кожний шар окремо.

1 шар: викладаємо на дно рис, змазуємо майонезом.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецепт

2 шар: викладаємо подрібнені вилкою сардини, на сардини мілко порізану зелену цибулю, змазуємо майонезом.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецепт

3 шар: відділяємо білки від жовтків, натираємо білки на великі тертці і викладаємо на сардини із цибулею, змазуємо майонезом.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецепт

4 шар: натираємо моркву на великій тертці, викладаємо на білки, змазуємо майонезом.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Салат «Мімоза» класичний рецепт

5 шар: жовтки подрібнюємо за допомогою виделки і викладаємо на моркву. Прикрашаємо салат за смаком.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Перед подачею на стіл потримати салат у холодильнику 2 години.

Салат «Мімоза» класичний рецепт

Приємного смаку!