Салат «Королівський»

Салат «Королівський»Салат «Королівський»
Салат «Королівський» – смачний та корисний салат завдяки додаванню в нього селери. Рецепт салату з куркою, грибами, селерою та яблуком. Готуємо легкий святковий салат на новий рік та день народження.
Покроковий рецепт з фото приготування салату дивіться далі.

Інгредієнти

  • Курячі стегна 1 шт. (300 г.).
  • Корінь селери 250 г.
  • Яблука (кисло- солодкі) 250 г.
  • Мариновані гриби 150 г.
  • Майонез, оцет, лимонний сік

Рецепт приготування салату:

Куряче стегно відварити, додавши у воду лавровий лист, перець горошком, сіль. Відділити відварене м’ясо від кістки і порізати соломкою.

Салат «Королівський»

Салат «Королівський»

Корінь селери порізати на скибки і відварити, додавши у воду 1ч. л. оцту. Варити корінь селери 10 хвилин після того, як закипить вода. Порізати відварений корінь маленькою соломкою.

Салат «Королівський»

Салат «Королівський»

Гриби мариновані порізати соломкою.

Салат «Королівський»

Яблука почистити від шкірки і порізати соломкою.

Салат «Королівський»

Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити, додати трішки соку лимона і заправити майонезом.
При подаванні королівського салату до столу прикрасити зеленню петрушки.

Салат «Королівський»

Приємного смаку!