
Салат з печінки, яєць та консервованої кукурудзи дуже корисний та смачний. Готуємо салат з печінкою, рецепт з фото та покроковим описом.
Куряча печінка в салаті виходить м'яка та соковита, тому що готується разом з морквою та цибулею.
Салат з печінки, яєць та консервованої кукурудзи дуже корисний та смачний. Готуємо салат з печінкою, рецепт з фото та покроковим описом.
Куряча печінка в салаті виходить м'яка та соковита, тому що готується разом з морквою та цибулею.
Поріжте цибулю кубиками, моркву натріть на великій тертці і поставте смажитися на невеликому вогні.
Поріжте печінку на шматочки і покласти на сковорідку з морквою і цибулею смажитися.
Додайте туди сіль, перець за смаком. Коли печінка буде готова, викласти печінку з морквою і цибулею, щоб охололи.
Відваріть яйця і поріжте їх соломкою або скибочками (в мене скибочками, та вийшли здорові шматки)
Змішайте обсмажену печінку, яйця і кукурудзу посоліть, поперчіть усе і заправте майонезом.
Салат з печінки і яйця готовий, прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо на стіл. Смачний святковий салат!
Приємного смаку!