Салат з печінки і яйця

Салат з печінки і яйцяСалат з печінки і яйця

Салат з печінки, яєць та консервованої кукурудзи дуже корисний та смачний. Готуємо салат з печінкою, рецепт з фото та покроковим описом.

Куряча печінка в салаті виходить м’яка та соковита, тому що готується разом з морквою та цибулею.

Інгредієнти

  • Печінка куряча 400 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Яйця 3-4 шт.
  • Консервована кукурудза 1 банка
  • Майонез, сіль, перець за смаком

Рецепт приготування салату з печінки:

Поріжте цибулю кубиками, моркву натріть на великій тертці і поставте смажитися на невеликому вогні.

Поріжте цибулю кубиками, моркву натріть на великій тертці

Поріжте печінку на шматочки і покласти на сковорідку з морквою і цибулею смажитися.

Поріжте печінку на шматочки і покласти на сковорідку з морквою і цибулею смажитися

Додайте туди сіль, перець за смаком. Коли печінка буде готова, викласти печінку з морквою і цибулею, щоб охололи.

викласти печінку з морквою і цибулею

Відваріть яйця і поріжте їх соломкою або скибочками (в мене скибочками, та вийшли здорові шматки)

Відваріть яйця і поріжте їх соломкою або скибочками

Змішайте обсмажену печінку, яйця і кукурудзу посоліть, поперчіть усе і заправте майонезом.

Змішайте обсмажену печінку, яйця і кукурудзу посоліть, поперчіть
змастити майонезом

Салат з печінки і яйця готовий, прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо на стіл. Смачний святковий салат!

Салат з печінки і яйця готовий

Приємного смаку!