Салат «Рафаелло» – святкові рецепти

салат рафаелло

Салат «Рафаелло» – дуже смачний, оригінальний, легко готувати. Такий святковий салат здатен прикрасити своїм виглядом будь-який стіл. Салат готується з доступних та недорогих інгредієнтів і викладається шарами.

Інгредієнти

Яйця 8 шт.
Картопля 3 шт.
Морква 2 шт.
Цибуля 1 шт.
М’ясо ( куряче, яловиче) 400 г.
Сир твердий 50 г.

Святковий салат Рафаелло – рецепт з фото

Картоплю, моркву, яйця, м’ясо  відварити до готовності.

відварити овочі

Цибулю порізати кільцями-четвертинками, обсмажити в олії на сковорідці до золотистого кольору.

відварити м'ясо

Відварені яйця розрізати навпіл, вийняти жовток. До жовтка додати сіль, перець, 1 ст. л. майонезу, перемішати і начинити цією сумішшю білки.

фарширувати білки

Салат викладаємо шарами:

  1. картопля, натерта на великій тертці, майонез.
  2. морква, натерта на великій тертці, майонез.
  3. відварене м’ясо, розділене на волокна, обсмажена цибуля, майонез
  4. фаршировані половинки яєць, майонез.

викласти яйця на м'ясо

Зверху салат посипати тертим на середній тертці твердим сиром.

посипати сиром салат

Смачний салат Рафаелло з м’ясом та овочами готовий.

Приємного смаку!