Салат «Їжачок» з консервованою кукурудзою

салат з консервованою кукурудзою

Салат «Їжачок» з консервованою кукурудзою – смачний та поживний, підійде до будь-якого святкового столу.

Рецепт салату ковбасою, кукурудзою – покрокове приготування з фото. Дуже швидко готується і доступні інгредієнти.

Інгредієнти

Копчена ковбаса 100 г.
Твердий сир 100 г.
Яйця 3 шт.
Кукурудза консервована 140 г.
Часник 1 зубчик
Майонез за смаком

Салат з кукурудзою – рецепт з фото

Ковбасу порізати кубиками. Яйця відварити до готовності – порізати кубиками.

Твердий сир натерти на середній тертці.

Змішати разом ковбасу, сир, яйця і кукурудзу.

салат їжачок рецепт

Часник додавати за смаком (можна не додавати) – пропустити через прес.

Змішати всі інгредієнти і заправити майонезом, перемішати.

Салат «Їжачок» готовий.

Приємного смаку!