Салат з куркою, маринованими грибами і морквою по-корейськи

салат для чоловіків

Салат з куркою, маринованими грибами і морквою по-корейськи – смачно, просто зробити, поєднав в собі кращі продукти. Такий салат підкорить серце будь-якого чоловіка. Рецепт приготування салату, покроковий опис.

Інгредієнти

Куряче філе 250 г.
Морква по-корейськи 250 г.
Консервовані шампіньйони 350 г.
Твердий сир 150 г.
Яйця 4 шт.
Цибуля 1 шт.
Оцет 9% 50 мл.
Майонез 350 г.

Салат з курячим філе, грибами і морквою – рецепт

Цибулю порізати півкільцями, залити оцтом і залишити маринуватися.

Відварити до готовності куряче філе і яйця.

Порізати відварене куряче філе і викладаємо 1-м шаром у глибоку тарілку, змазати майонезом.

куряче філе

2-й шар – маринована цибуля.

маринована цибуля

3-й шар – порізані мариновані гриби, змазати майонезом.

мариновані гриби

Яйця натерти на великій тертці і розподілити 4-м шаром, трохи посолити.

яйця

5-й шар – порізана морква по-корейськи, змазати майонезом.

морква по-корейськи

6-й шар – посипати тертим на тертці твердим сиром, змазати майонезом.

твердий сир

Салат з куркою, морквою по-корейськи і грибами готовий.

Приємного смаку!