Салат-закуска «Королівський рулет»

салат-закуска

Салат-закуска «Королівський рулет» з червоною рибою – такого ви ще не куштували. Ця закуска – відмінна прикраса святкового столу і дуже смачний салат. Простий рецепт приготування салату на Новий рік!

Інгредієнти

Червона риба 200 г.
Картопля 3 шт.
Морква 2 шт.
Яйця 3 шт.
Майонез 100 г.
Сіль за смаком

Салат-закуска Королівський рулет – рецепт пригоування

Відварити до готовності картоплю, моркву і яйця. Охолодити і очистити овочі і яйця. Натерти овочі і яйця на середню тертку.

Червону рибу порізати смужками.

рецепт салату з рибою

Візьміть пергамент і розстеліть на столі. Викласти на ньому шарами салат: морква, картопля, яйця. Кожен шар трохи мазати майонезом або сметаною.

рецепт салату з рибою

В кінці покласти шматочки червоної риби і обережно скрутити салат у рулет.

рецепт салату з рибою

Святковий салат-закуска готовий. Розрізати рулет з червоною рибою на порції і подавати до столу.

салат з червоною рибоюсалат з червоною рибою

Всім приємного смаку!