Салат з білими грибами та курячим філе

салат з білими грибами та курячим філесалат з білими грибами та курячим філе

М’ясний салат з білими грибами, курячим філе і смаженим арахісом готувати швидко. Рецепт смачного салату з грибами та м’ясом, опис приготування.

Інгредієнти

  • Куряче філе 180 г.
  • Білі гриби 100 г.
  • Цибуля 1/4 шт.
  • Яйця 1 шт.
  • Смажений арахіс 15 г.
  • Солоні огірки 1 шт.
  • Морква 1/2 шт.
  • Олія 2 ст. л.
  • Майонез 100 г.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Сіль за смаком

Рецепт приготування м’ясного салату з білими грибами

Взимку використовуйте заморожені або сушені гриби.

Відварити м’ясо і яйця до готовності.

Філе варити близько 30 хвилин, бульйон можна використати для приготування супу.

Білі гриби порізати шматочками, смажити на олії до готовності на невеликому вогні.

білі гриби

Огірок дрібно порізати кубиками, моркву натерти на великій тертці. Моркву поставити тушкуватися на вогонь до готовності, приблизно 15 хвилин.

Куряче філе та яйце порізати кубиками.

Цибулю дрібно порізати.

З’єднати всі інгредієнти між собою, посолити та поперчити за смаком. Додаємо майонез, добре перемішуємо, салат практично готовий.

салат з грибами

Смажений арахіс трохи розтерти блендером чи подрібнити ножем, і посипаємо верх салату в момент подачі на стіл.

салат з білими грибами, курячим філе

Салат з білими грибами, курячим філе і арахісом готовий.

Приємного смаку!