Рибні тефтелі

Рибні тефтелі

Рибні тефтелі ніжні та дієтичні, рецепт для дітей та дорослих. Тефтелі з риби готуються дуже просто та швидко за нашим рецептом з фото. Рибні тефтелі смачна друга страва на кожен день та свята.

Інгредієнти

  • Філе риби (мінтай, талтус та інша без кісточок) 600 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вівсяні пластівці (мілкі) 3 ст. л.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Кріп, сіль, перець

Рецепт приготування рибні тефтелі:

Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на велику тертку і все підсмажити.

Перемолоти через м’ясорубку філе риби, половину смаженої цибулі з морквою. Рибу можна брати любу але щоб була без кісточок.

Яйце трішки збити. Додайте до фаршу збите яйце, порізаний мілко кріп, вівсяні пластівці, посолити, поперчити і все ретельно вимішати. Поставити на 1 годину в холодильник.

До другої половини обсмаженої цибулі з морквою додати томатну пасту борошно, сіль, перець, залити киплячою водою і протушкувати 2-3 хвилини.

Із фаршу сформуємо невеликі кульки і викладаємо в форму для запікання, заливаємо соусом, закриваємо кришкою і запікаємо при 180 градусів на протязі 40 хвилин.

Рибні тефтелі готові, виймаємо з духовки та смакуємо!

Приємного смаку!