Рибні тефтелі ніжні та дієтичні, рецепт для дітей та дорослих. Тефтелі з риби готуються дуже просто та швидко за нашим рецептом з фото. Рибні тефтелі смачна друга страва на кожен день та свята.
Інгредієнти
- Філе риби (мінтай, талтус та інша без кісточок) 600 г.
- Яйце 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Вівсяні пластівці (мілкі) 3 ст. л.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Борошно 1 ст. л.
- Кріп, сіль, перець
Рецепт приготування рибні тефтелі:
Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на велику тертку і все підсмажити.
Перемолоти через м’ясорубку філе риби, половину смаженої цибулі з морквою. Рибу можна брати любу але щоб була без кісточок.
Яйце трішки збити. Додайте до фаршу збите яйце, порізаний мілко кріп, вівсяні пластівці, посолити, поперчити і все ретельно вимішати. Поставити на 1 годину в холодильник.
До другої половини обсмаженої цибулі з морквою додати томатну пасту борошно, сіль, перець, залити киплячою водою і протушкувати 2-3 хвилини.
Із фаршу сформуємо невеликі кульки і викладаємо в форму для запікання, заливаємо соусом, закриваємо кришкою і запікаємо при 180 градусів на протязі 40 хвилин.
Рибні тефтелі готові, виймаємо з духовки та смакуємо!
Приємного смаку!