Розсольник в мультиварці

Розсольник в мультиварці

Розсольник в мультиварці
Розсольник – смачна і корисна перша страва, в нашому випадку приготовлена в мультиварці поларис. Домашній розсольник готуємо з рисом і обов’язково з додавання маринованих огірків. Дізнайтеся як варити розсольник, рецепт з покроковим описом.
Розсольник є класичним блюдом російської кухні.

Інгредієнти

  • Картопля 6 шт.
  • Рис 1 мультистакан
  • Морква 1 шт.
  • Селера 100 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Мариновані огірки 4 шт.
  • Курячі крильця 6 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Вода 2 л.
  • Олія 3-4 ст. л.
  • Петрушка і кріп 1/2 пучка
  • Сметана, сіль, перець

Рецепт приготування розсольнику:

Промити рис. Картоплю почистити і порізати кубиками. Цибулю порізати кубиками. Включити в мультиварці режим «жарка/випічка» і обсмажити цибулю, селеру і терту моркву.

Положити курячі крильця і теж обсмажити. Добавити картоплю.

Порізати мариновані огірки соломкою і положити і мультиварку. Протушкувати. Добавити томатну пасту, перемішати і протушкувати.

Виключити мультиварку. Покласти рис. Залити водою і посолити. Встановити режим «суп» на 1-1,5 години. При подачі до столу добавити сметану і посипати подрібненою зеленню кропу і петрушки.

Приємного смаку!