Розсольник в мультиварці
Розсольник – смачна і корисна перша страва, в нашому випадку приготовлена в мультиварці поларис. Домашній розсольник готуємо з рисом і обов’язково з додавання маринованих огірків. Дізнайтеся як варити розсольник, рецепт з покроковим описом.
Розсольник є класичним блюдом російської кухні.
Інгредієнти
- Картопля 6 шт.
- Рис 1 мультистакан
- Морква 1 шт.
- Селера 100 г.
- Цибуля 1 шт.
- Мариновані огірки 4 шт.
- Курячі крильця 6 шт.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Вода 2 л.
- Олія 3-4 ст. л.
- Петрушка і кріп 1/2 пучка
- Сметана, сіль, перець
Рецепт приготування розсольнику:
Промити рис. Картоплю почистити і порізати кубиками. Цибулю порізати кубиками. Включити в мультиварці режим «жарка/випічка» і обсмажити цибулю, селеру і терту моркву.
Положити курячі крильця і теж обсмажити. Добавити картоплю.
Порізати мариновані огірки соломкою і положити і мультиварку. Протушкувати. Добавити томатну пасту, перемішати і протушкувати.
Виключити мультиварку. Покласти рис. Залити водою і посолити. Встановити режим «суп» на 1-1,5 години. При подачі до столу добавити сметану і посипати подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Приємного смаку!