Пиріг з абрикосами і сиром в мультиварці

Пиріг з абрикосами і сиром у мультиварціПиріг з абрикосами і сиром у мультиварці

Пиріг з абрикосами і сиром в мультиварці – ніжна домашня випічка на кожен день. Простий рецепт приготування пирога у мультиварці, фото та покроковий опис. Смачний пиріг з абрикосами смачний десерт до чаю або кави.

Інгредієнти

  • Для тіста
  • Борошно 200 г.
  • Вершкове масло 75 г.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Цукор 50 гр
  • Яйце 1 шт.
  • Жовток 1 шт.
  • Начинка
  • Сир 300 г.
  • Сметана 100 г.
  • Цукор 80 г.
  • Крохмаль 25 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Білок 1 шт.
  • Абрикоси 9-10 шт.

Рецепт приготування пирога з абрикосами в мультиварці

У борошно добавити цукор і розпушувач, перемішати. Добавити вершкове масло з холодильника і все розтерти у крихти.

У борошно добавити цукор і розпушувач, перемішати

Добавити яйце і жовток і замісити тісто, поставити його у холодильник на 20-30 хвилин.

Добавити яйце і жовток і замісити тісто
поставити його у холодильник на 20-30 хвилин

Для начинки змішати всі інгредієнти і перетерти блендером.

змішати всі інгредієнти
перетерти блендером

Дістати тісто з холодильника, розподілити його по формі мультиварки, попередньо застеливши її пергаментом. Зробити зробити бортики висотою 3-4 см.

Дістати тісто з холодильника, розподілити його по формі мультиварки

Викласти в середину сирну начинку.

Викласти в середину сирну начинку

Зверху викласти абрикоси половинками. Абрикоси в начинку вдавлювати не потрібно.

Зверху викласти абрикоси половинками

Закрити кришку мультиварки і включити режим ВИПІЧКА, температура 160 градусів на 1 годину.

Закрити кришку мультиварки і включити режим ВИПІЧКА на 1 годину

Після звукового сигналу про закінчення випікання кришку відкрити, але пиріг не виймати. Залишити його до повного охолодження, а потім дістати.

Пиріг з абрикосами у мультиварці готовий, розрізати на порції та подавати до столу.

Пиріг з абрикосами у мультиварці готовий

Приємного смаку!