Панкейк шоколадний у мультиварці

Панкейк шоколадний у мультиварціПанкейк шоколадний у мультиварці

Американські панкейки завжди виходять ніжними та смачними. До вашої уваги рецепт шоколадного панкейку приготовленого у мультиварці Редмонд, фото та покроковий опис.

Інгредієнти

  • Борошно 140 г.
  • Какао 25-30 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 50 г.
  • Вершкове масло 45 г.
  • Розпушувач 10 г.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Молоко 240 мл.

Приготування шоколадного панкейка

Вершкове масло розтопити. Яйце збити з цукром.

Вершкове масло розтопити
Яйце збити з цукром

В окремій ємності змішати борошно, какао, розпушувач, сіль, влити розтоплене вершкове масло, молоко.

В окремій ємності змішати борошно, какао, розпушувач, сіль

Перемішати до однорідної консистенції.

Перемішати до однорідної консистенції

В отримане тісто добавити збиті яйце з цукром, все добре перемішати міксером.

Змазати чашу мультиварки олією, включити режим ЖАРКА і дочекатися звукового сигналу про нагрівання, при цьому кришка мультиварки повинна бути відкрита.

Змазати чашу мультиварки олією, включити режим ЖАРКА

Вилити невелику порцію тіста у чашу мультиварки та смажити 2 хвилини, перевернути і смажити з іншого боку ще 2 хвилини.

Вилити невелику порцію тіста у чашу мультиварки та смажити 2 хвилини
перевернути і смажити з іншого боку ще 2 хвилини

Шоколадний панкейк готовий, чудово смакує з варенням, медом та згущеним молоком!

Шоколадний панкейк готовий

Приємного смаку!