» » Заливний свинячий язик

Заливний свинячий язик

Заливний свинячий язикЗаливний свинячий язик

Заливний язик свинячий дуже популярне блюдо, улюблена страва багатьох людей. Рецепт заливного свинячого язика, фото і покроковий опис приготування до вашої уваги. Поради щодо приготування смачного заливного з свинячого язика. Гарна друга страва на свята та на кожен день.

Інгредієнти

  • Язик свинячий 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Швидкорозчинний желатин 1,5 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л. з гіркою
  • Лавровий лист, перець горошком

Рецепт приготування заливного

Замочити язики у холодній воді на 30 хвилин. Моркву і цибулю помити, почистити.

Свинячі язики я готую в мультиварці-скороварці Редмонд, мені так зручніше та швидше, ви можете варити у звичайній каструлі на маленькому вогні близько двох годин.

В чашу мультиварки скласти язики, моркву, цибулю, сіль, перець, лавровий лист. Налити 650 мл води.

В чашу мультиварки скласти язики, моркву, цибулю, сіль, перець, лавровий лист

Закрити кришку і включити режим ТУШКУВАННЯ/ХОЛОДЕЦЬ на 40 хвилин.

Після сигналу про закінчення відкрити кришку мультиварки і дістати язики.

Після сигналу про закінчення відкрити кришку мультиварки
дістати язики

Відразу обдати холодною водою, щоб легко почистилась шкірка.

Відразу обдати холодною водою, щоб легко почистилась шкірка

Язики почистити і нарізати поперек на пластинки товщиною до 5 мм.

Язики почистити

Викласти порізані шматочки у тарілку, оформити за бажанням відвареною морквою.

Викласти порізані шматочки у тарілку

Від юшки, в якій варилися язики відлити 2 склянки. Процідити через марлю юшку.

Процідити через марлю юшку

Добавити 1,5 ст.л швидкорозчинного желатину і добре перемішати до повного розчинення.

Ще раз процідити юшку. Якщо на поверхні жирні плями, їх можна забрати поклавши зверху серветку, вона вбере в себе надлишковий жир.

серветкою забрати надлишковий жир
юшка для заливного готова

Залити юшкою язики і поставити у холодне місце для застигання.

Залити юшкою язики і поставити у холодне місце для застигання

Смачний заливний свинячий язик готовий, смачного!

заливний свинячий язик готовий

Корисна та смачна страва готова, подавайте на стіл.

Схожі рецепти

Домашній паштет із свинини
Домашній паштет із свинини і печінки має вишуканий смак та аромат. Паштет дуже просто зробити вдома, рецепт з фото до вашої уваги. Смачний та поживний паштет на кожен день та святковий стіл.
Тушена картопля з м'ясом в мультиварці скороварці
Тушена картопля з м'ясом свинини в мультиварці скороварці - смачна друга страва на кожен день. За допомогою мультиварки скороварки Редмонд приготуємо тушковану картоплю швидко, рецепт з фото.
Бефстроганов з яловичини в мультиварці скороварці
Бефстроганов із яловичини в мультиварці скороварці Редмонд готується легко і швидко. Цей рецепт стане вашим улюбленим, м'яке і соковите м'ясо гарно підходить до різних каш, локшини і картоплі.
Плов з овочами у скороварці
Плов з овочами у мультиварці скороварці - смачна пісна страва на кожен день. Розсипчастий, ароматний плов приготувати легко за нашим рецептом з фото. Плов готую в мультиварці скороварці Редмонд, вийде поживне пісне блюдо, яке можна подати на святковий пісний стіл.
Холодець в мультиварці
Холодець - поживна та смачна святкова страва, яку готують на Різдво та Новий рік. Дізнайтесь як зварити холодець в мультиварці? Простий рецепт з фото для господині у якої є звичайна мультиварка. Вода не википає, а повільно нагрівається. Рецепт приготування смачного холодцю в домашніх умовах -
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - корисна та легка в приготуванні друга страва. Готуємо овочеве рагу в мультиварці, дізнайтеся як приготувати рагу із овочів рецепт і покроковий опис. Овочеве рагу також є дієтичною страву і стане до вподоби для дітей.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору