Картопля з ребрами в мультиварці скороварці

Картопля з ребрами в мультиварціКартопля з ребрами в мультиварці

Картопля з свинячими реберцями тушкована в мультиварці скороварці смачна друга страва на кожен день. Рецепт картоплі з ребрами, фотографії і покроковий опис. Досить ситне блюдо готується швидко за допомогою мультиварки скороварки Редмонд.
Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці виходить ніжна та ароматна.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі 300-400 г.
  • Картопля 1 кг.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль, перець, зелень кропу за смаком

Рецепт приготування картоплі

Ребра розрізати на порційні шматки. Моркву почистити, натерти на великій тертці. Цибулю нарізати кільцями четвертинками.
Включити режим ЖАРКА і обсмажити ребра з морквою і цибулею добавивши 1-2 ст.л олії.

Картопля з ребрами в мультиварці скороварці

Картоплю почистити, порізати невеликими кубиками.

Коли цибуля і морква обсмажаться до готовності, виключаємо режим ЖАРКА, додаємо в чашу порізану картоплю, солимо, перчимо за смаком.

Картопля з ребрами в мультиварці скороварці фото

Наливаємо дві склянки води і включаємо режим ТУШКУВАННЯ на 20 хвилин.

Картопля з ребрами в мультиварці скороварці фото

Якщо у мультиварці немає функції скороварки тоді збільшуємо тривалість тушкування до однієї години.

Картопля з ребрами в мультиварці скороварці

Смачна, ароматна картопля з ребрами в мультиварці готова.
Приємного смаку!