Паштет з свинячої печінки в мультиварці

Паштет з свинячої печінки в мультиварціПаштет з свинячої печінки в мультиварці
Домашній паштет з свинячої печінки приготовлений в мультиварці – ніжна і ароматна закуска на кожен день.
Смачний і поживний печінковий паштет готується дуже легко за допомогою мультиварки Поларіс в режимі «Випічка». До вашої уваги покроковий рецепт з фото паштету з печінки.

Інгредієнти

  • Печінка свиняча 1 кг.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 1-2 зубці
  • Молоко 3 мультисклянки
  • Лавровий лист, сіль, перець

Рецепт приготування паштету

Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати кубиками, часник порізати пластинками, скласти в чашу мультиварки.

Паштет з свинячої печінки в мультиварці рецепт

Свинячу печінку почистити від плівки, порізати на невеликі шматки, покласти у чашу мультиварки.

Паштет з свинячої печінки в мультиварці рецепт

Добавити лавровий лист, молоко і включити режим випічка на 35-40 хвилин.

Паштет з свинячої печінки в мультиварці рецепт

В кінці приготування лавровий лист вийняти, посолити, поперчити за смаком і все перемолоти блендером.

Паштет з свинячої печінки в мультиварці рецепт

Смачний печінковий паштет готовий. Намазуємо на хліб та смакуємо!

Паштет з свинячої печінки

Приємного смаку!