М’ясо нутрії тушковане в мультиварці

М'ясо нутрії тушковане в мультиварціМ'ясо нутрії тушковане в мультиварці
Дієтичне м’ясо нутрії одне з самих чистих та гіпоалергенних. Тушковане м’ясо нутрії в мультиварці виходить ніжним, соковитим, ароматним та смачним. До вашої уваги перевірений рецепт приготування нутрії в мультиварці.

Інгредієнти

  • М’ясо нутрії 500-700 г.
  • Сметана 250 г.
  • Молоко 2 ст.
  • Цибуля 2 шт.
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Вода кипляча 1 ст.
  • Сіль, перець, свіжа зелень

Рецепт приготування

М’ясо нутрії розрізати на порційні шматки і замочити у воді.
Злити воду і повторити процедуру до тих пір доки м’ясо не посвітліє на протязі 1-1,5 години.

Після цього заливаємо м’ясо молоком і залишаємо на 10-12 годин.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

Коли тушка вимочиться, очищуємо кожен шматок від жиру, так як він не розчиняється в процесі приготування.

Цибулю нарізаємо кубиками, включаємо у мультиварці режим жарка і смажимо цибулю до золотистого кольору.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

До цибулі добавити м’ясо і смажимо його з обох боків приблизно хвилин 20.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

Заливаємо м’ясо сумішшю сметани, киплячої води і гірчиці, солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

Включаємо режим тушкування на 1,5 години.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

Коли нутрія, тушкована в сметані буде готова, її викладають на блюдо, посипавши свіжою зеленню.

М'ясо нутрії тушковане в мультиварці рецепт

Приємного смаку!