Холодець в мультиварці

Холодець в мультиварціХолодець в мультиварці
Холодець – поживна та смачна святкова страва, яку готують на Різдво та Новий рік. Дізнайтесь як зварити холодець в мультиварці? Простий рецепт з фото для господині у якої є звичайна мультиварка. Вода не википає, а повільно нагрівається.
Рецепт приготування смачного холодцю в домашніх умовах – просто і легко.

Інгредієнти

  • Свинина (ніжка) 600 г.
  • Яловичина м’ясо 500 г.
  • Вода 1,5 л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Морквина 1 шт.
  • Сіль, перець горошком, лавровий лист

Рецепт приготування холодцю:

Залийте водою ніжку, нехай постоїть 6-8 годин, періодично міняйте воду. Вийміть ногу з води, добре почистіть ножем шкіру.

Покласти ногу, м’ясо у чашу мультиварки. Додайте морквину, цибулину очищену додайте цілими, лавровий лист, сіль, перець горошком – все залийте водою.

Холодець в мультиварці

Ввімкнути мультиварку і вибрати режим «Тушкування» на 8 годин.

Холодець в мультиварці

Через 8 годин відкрити кришку мультиварки, дістаньте м’ясо, цибулю, моркву, лавровий лист. Чашу з бульйоном залиште щоб вихолодив.

Холодець в мультиварці

Холодець в мультиварці

Коли бульйон вихолонув додайте подрібнений часник і залиште на 20-30 хвилин.

Холодець в мультиварці

М’ясо подрібнити вздовж волокон і розподілити по тарілкам.

Холодець в мультиварці

Процідити через марлю бульйон.

Холодець в мультиварці

Дуже часто коли холодець застигає на його поверхні з’являється жир, якщо ви не любите цього, то візьміть на верх бульйону покладіть по черзі пару серветок – вони вберуть в себе жир і холодець буде прозорим, без жиру на поверхню.

Холодець в мультиварці

Холодець в мультиварці

В тарілки з м’ясом налийте бульйон і поставте у холодильник щоб застиг.

Холодець в мультиварці

Холодець в мультиварці

Через 8-10 годин холодець готовий до споживання. Смачна святкова страва на Новий рік та Різдво.

Холодець в мультиварці

Приємного смаку!