Пісний український борщ
Українська традиційна страва – український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний
Інгредієнти
- 1 кг буряка
- 500 г картоплі
- 200 г капусти
- 250 г моркви
- 150 г цибулі
- 3 ст. л. оцту
- 1 лавровий лист
- 3 горошини запашного перцю
- 1 ч.л. меленої солодкої паприки
- пучок кропу, сіль, чорний мелений перець
Рецепт приготування пісного борщу:
Овочі почистіть, капусту тонко нашаткуйте, моркву, картоплю і буряк наріжте тонкими брусочками, цибулю залиште цілим.
Влийте в каструлю 2,5 л води, покладіть прянощі і цілу цибулину, посоліть, доведіть до кипіння.
Закладайте компоненти по черзі: спочатку буряк, через 10 хвилин картоплю і моркву, через 5 хвилин капусту. Через 5-7 хвилин влийте оцет, додайте дрібно нарізану зелень, дайте закипіти і вимикайте.
При подачі цибулю видаліть. На самому початку в борщ можна додати відвареної квасолі.
Приємного смаку!