До вашої уваги рецепт смачного, пісного салату з рибою і свіжими овочами. Салат дуже ароматний та поживний, готувати просто та швидко, а на столі виглядає красиво. Під час Великого посту цей салат дуже актуальний.
Пісний салат з рибою рецепт з фото
Дрібно нашаткувати пекінську капусту і викладаємо першим шаром салату на тарілку. Змазати соусом.
Салат можна перемазати як пісним майонезом так і гірчично-медовим соусом.
Наступним шаром додаємо рибу і мариновані мідії.
Порізати помідори чері невеликими шматочками. Якщо немає помідорів чері можна використати звичайні.
Наступним шаром салату буде огірок порізаний тонкою соломкою. За бажанням тут можна посолити. Змазати соусом.
Останній шар салату – половинка болгарського перцю, порізати соломкою, знову змазати соусом.
Салат готовий. На стіл можна подавати не мішаючи, а потім перемішати перед вживанням.
Приємного смаку!