Пісній картопляний рулет з грибами і овочами

Пісній картопляний рулет з грибами і овочамиПісній картопляний рулет з грибами і овочами

Пісний картопляний рулет з грибами та овочами – смачна пісна страва, ароматна та ситна. Рецепт приготування з покроковими фото. Проста в приготуванні, оригінальна – те що треба для щоденного прийому під час посту.

Інгредієнти

  • Картопля 700 г.
  • Кукурудзяний крохмаль 3 ст. л.
  • Цибуля 250 г.
  • Морква 250 г.
  • Шампіньйони 250 г.
  • Зелень 20 г.
  • Сіль, мелений перець за смаком
  • Олія для смаження

Рецепт приготування картопляного рулету з овочевою начинкою

Картоплю помити, почистити від шкірки та відварити на пюре в підсоленій воді.

відварити картоплю

Коли картопля охолоне розім’яти, додати крохмаль і перемішати, щоб не було грудочок.

Готове картопляне тісто розкласти на деко, застелене пергаментом змазаним олією, товщиною приблизно 1 см.

картопляне тісто розкласти на деко

Випікати в нагрітій до 200 градусів духовці, 15-20 хвилин, до легкого підсмажування.

Тим часом порізати дрібно цибулю і гриби, моркву натерти на великій тертці.

порізати дрібно цибулю і гриби, моркву натерти на великій тертці

Спочатку обсмажити до прозорості цибулю, додати моркву, періодично перемішувати і смажити поки не стане м’якою. Додаємо гриби, перемішуємо, трохи солимо і смажимо приблизно 3-5 хвилин.

начинку виложити на картопляне тісто

Готову начинку виложити на картопляне тісто, рівномірно розрівняти по поверхні. Посипати рубленою зеленню.

 посипати рубленою зеленню

Обережно скручуємо картопляний рулет, прибираючи пергамент. Верх рулету змазати олією і відправити у духовку на 15 хвилин.

скручуємо картопляний рулет, прибираючи пергамент

Смачний картопляний рулет з грибами і овочами готовий, розрізати на порції і подаємо на стіл. Страва гарно смакує з кетчупом.

картопляний рулет з грибами і овочами

Приємного смаку!