Печиво з яблуками

Печиво з яблукамиПечиво з яблуками

Ароматне печиво з яблуками та ізюмом, дуже м’якеньке, сподобається дорослим та дітям. Яблучне печиво – це також пісна випічка.

Інгредієнти

  • Яблука 1 велике
  • Родзинки жменя
  • Сік (яблучно-виноградний) 200 мл.
  • Олія 50 мл.
  • Цукор 90 г.
  • Борошно 200-250 г.
  • Сода 1 ч. л.
  • Сіль на кінчику ножа
  • Ванілін за смаком

Рецепт приготування печиво з яблуками в піст

Яблуко очистити від шкірки, порізати маленькими кубиками.

Родзинки залити окропом і залишити на 5 хвилин. Злити воду і розкласти на паперовому рушникові.

Змішати борошно, цукор, ванілін. Соду погасити оцтом або лимонним соком.

Окремо змішати фруктовий сік, гашену соду і олію. Перемішати і вилити в борошно, додати яблуко та родзинки. Добре перемішати.

печиво з яблуками

Форму для випікання застелити пергаментом, ложкою викладати тісто.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 15-20 хвилин до готовності.

печиво з яблуками

Смачне печиво з яблуками готове.

Приємного смаку!