Спагеті з капустою, горіхами та томатним соусом

Спагеті з капустою, горіхамиСпагеті з капустою, горіхами

Відмінна друга страва швидкого приготування, дуже смачна та поживна. Спагеті з капустою, горіхами та томатним соусом рецепт приготування з фото.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Свіжа капуста 1/3 качана
  • Вода окріп 1 склянка
  • Кетчуп або томатна паста 1,5 ч. л.
  • Молоко або вершки півсклянки
  • Свіжі помідори 1 шт.
  • Спагеті або ріжки 1/3 пачки
  • Волоські горіхи за бажанням
  • Розмарин, Хмелі-Суннелі, часник, сіль
  • Цукор 1/2 ч. л.
  • Зелень за смаком

Рецепт приготування спагеті з томатним соусом

Обсмажуємо на сковороді з олією цибулю, моркву, додаємо капусту і тушкуємо до золотисто-карамельного кольору.

Томатної пасти достатньо 1,5 ч. л., розбавити водою.

Додаємо киплячу воду, викладаємо спагеті. Томатну пасту змішуємо з вершками, додаємо до спагеті, тушкуємо до готовності.

За пару хвилин до готовності додаємо часник, свіжі помідори (перед додаванням зняти шкірку), порізані шматочками, спеції, зелень, волоські горіхи.

Перемішуємо, викладаємо на тарілку, поливаємо томатним соусом і насолоджуємося ароматною стравою!

Приємного смаку!