Печені яблука «Зимова казка«»

Печені яблукаПечені яблука

Запечені в духовці яблука з різною солодкою начинкою – корисна і смачна пісна солодка страва. Смачний десерт під час посту на сніданок для всієї родини. Кулінарний рецепт приготування солодких запечених яблук з начинкою.

Інгредієнти

  • Яблука
  • Цукати, арахіс
  • Мед

Рецепт приготування десерту з яблук

Помити яблука, видалити серединку з насінням. Наповнюємо серединку яблук подрібненими горіхами і цукатами.

Поставити яблука у духовку нагріту до 220 градусів на 15 хвилин.

По закінченню дістати яблука, добавити по 1 чайній ложці меду в кожне і знову поставити в духовку на 10 хвилин, при цьому зменшити температуру до 160-180 градусів.

Перевірити готовність зубочисткою. Печені яблука готові, постуйте на здоров’я!

Приємного смаку!