Пісний салат з пекінської капусти і моркви

Пісний салат з пекінської капусти і морквиПісний салат з пекінської капусти і моркви

Пісний салат з пекінської капусти готувати досить швидко. Простий і смачний салат з пекінською капустою, морквою і кукурудзою – рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Пекінська капуста 1 невеликий качан
  • Морква 1 шт.
  • Кукурудза 1 банка
  • Часник 1-2 зубці
  • Сік з лимону 1 ст. л.
  • Олія (оливкова або соняшникова) 3-4 ст. л.

Рецепт салату з пекінської капусти

Капусту мілко нашаткувати, посолити, поперчити, віджати трішки руками. Моркву натерти на великій тертці, або на тертці для моркви по корейські. Добавити моркву до капусти. Також добавити консервовану кукурудзу.

Пісний салат з пекінської капусти і моркви

Окремо змішати олію, подрібнений часник і сік з лимону.

змішати олію, подрібнений часник і сік з лимону

Посолити, поперчити. Заправити салат олією з часником і соком лимону

Заправити салат олією з часником і соком лимону
салат з пекінської капусти і моркви

Смачний пісний салат готовий, приємного смаку!