Закусочні голубці з морквою

Закусочні голубці з морквоюЗакусочні голубці з морквою

Закусочні голубці з морквою – смачна пісна страва на Різдво. Святкова овочева закуска готується просто, підвищує імунітет і сприяє схудненню. Рецепт приготування голубців з морквою, покроковий опис з порадами.

Інгредієнти

  • Капуста свіжа 1 шт.
  • Морква 7 шт.
  • Часник 2 головки
  • Петрушка 1 пучок
  • Маринад:
  • Вода 1 л.
  • Цукор 1 стакан 250 г.
  • Оцет 9% 1 стакан
  • Олія 500 мл.
  • Сіль 2 ст. л.

Рецепт приготування закусочні голубці з морквою

З капустини вирізати тверду серединку, відварити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Дістати з води і розібрати на листки, як на голубці. Товсту частину листків повідрізати.

Моркву натерти на великій тертці, петрушку та часник дрібно порізати.

Змішати начинку і закрутити голубці у вигляді трикутників.

Приготувати посуд в якому будуть варитись голубці, на дно покласти лаврове листя, чорний перець горошком, духмяний перець горошком.

Скласти голубці у каструлю. Закип’ятити маринад і залити голубці. Накрити кришкою і залишити щоб голубці охолонули. Поставити закусочні голубці у холодильник на 4 дні. Чим довше стоять голубці у холодильнику тим вони смачніші.

Закусочні голубці з морквою

Приємного смаку!