Картопля, запечена з чебрецем

Картопля, запечена з чебрецемКартопля, запечена з чебрецем

Духмяна картопля, запечена з чебрецем в духовці, може бути гарним гарніром чи самостійною стравою в Піст. Смачна пісна страва з картоплі – легко і швидко готувати. Рецепт картоплі, запеченої з чебрецем.

Інгредієнти

  • Картопля 1 кг.
  • Червона цибулина 1 шт.
  • Часник 2 зубці
  • Свіжий чебрець 2 гілочки або сушений 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль, мелений перець за смаком

Рецепт приготування картоплі, запеченої з чебрецем

Добре помити картоплю, можна запікати разом із шкіркою. Порізати великими шматочками.

Цибулю порізати такими ж шматками, що і картоплю. Часник мілко порізати.

Скласти картоплю з цибулею у форму для запікання, посолити, поперчити, посипати чебрецем і часником, перемішати. Зверху покропити оливковою олією.

Ставимо картоплю запікатись в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин. Періодично перемішувати. Перевірити готовність зубочисткою, все залежить від сорту картоплі.

Картопля, запечена з чебрецем

Ароматна картопля з чебрецем готова.

Приємного смаку!