Грінки зі шпротами – пісна закуска

Грінки зі шпротамиГрінки зі шпротами

Грінки зі шпротами дуже полюбляють в моїй родині, тому готую часто такі бутерброди. В піст це швидка та смачна закуска, теж підходить для перекусу.

Інгредієнти

  • Чорний хліб
  • Часник
  • Пісний майонез
  • Шпроти
  • Мариновані огірки
  • Кріп і петрушка
  • Олія для смаження

Приготування грінок зі шпротами

Обсмажити хліб на олії або за допомогою тостера до золотавої скоринки. Смажений хліб натерти з обох боків зубчиком часнику. Потім змазати одну сторону майонезом, покласти порізаний маринований огірок (краще навскоси, щоб шматочок був довшим). Зверху покладіть одну шпроту і прикрасити за смаком, гілочкою кропу чи петрушки.

Грінки зі шпротами

Дуже смачні грінки зі шпротами. В піст я шматочки хліба нарізаю трикутниками, щоб мали оригінальний вигляд.

Приємного смаку!