
Відмінна страва для приготування під час Посту. Котлети з пшона вам сподобаються. Простий рецепт приготування пісних пшоняних котлет з грибами.
Відмінна страва для приготування під час Посту. Котлети з пшона вам сподобаються. Простий рецепт приготування пісних пшоняних котлет з грибами.
Промити добре пшоно, залити водою (1,5 стакана), довести до кипіння. Як тільки закипить, злити воду (щоб прибрати гіркоту з пшона).
Знову залити 1,5 стакана води, посолити і варити до готовності. Коли каша буде готова, трішки охолодити.
Підсмажити цибулю (порізану кубиками), моркву (натерти на великій тертці), гриби (порізані пластинками).
Перекрутити через м’ясорубку смажені гриби з цибулею і морквою, пшоняну кашу. Посолити і поперчити за смаком. Додати борошно, добре перемішати.
Змочити руки холодною водою і сформувати котлети. Обмокнути у панірувальні сухарі або в муці і смажити на сковороді до золотистої скоринки, з обох боків.
Смачні пшоняні котлети з грибами готові.
Приємного смаку!