Локшина з грибами і стручкової квасолею – пісна страва

Локшина з грибами і стручкової квасолею - пісна страваЛокшина з грибами і стручкової квасолею – пісна страва

Поживна та смачна друга страва в піст – локшина з грибами і стручкової квасолею, легко готувати та корисно. Рецепт приготування пісної страви на кожен день.

Інгредієнти

  • Стручкова квасоля свіжа чи морожена 300 г.
  • Свіжі шампіньйони (або інші гриби) 300 г.
  • Спагеті чи локшина 150-200 г.
  • Олія для смаження
  • Сіль, мелений перець за смаком
  • Зелень за смаком

Рецепт приготування пісної локшини

Помийте гриби, порізати невеликими шматочками чи кубиками. Обсмажуємо шампіньйони на сковороді з додаванням олії. Додати стручкову квасолю та смажити 7-10 хвилин.

Спагеті поламати на 3 частини, і додати у сковорідку, 1-2 хвилини підсмажити. Посолити, поперчити за смаком.

Налити кип’ятку у сковорідку (наливати небагато, щоб вода була нижче локшини, грибів і квасолі) і тушкувати під кришкою до готовності.

Коли не стане води, страва готова. Скуштуйте якщо, локшина ще твердувата, трохи додати води і ще протушкувати.

Смачна пісна страва готова. Локшина з грибами і стручковою квасолею.

Локшина з грибами і стручкової квасолею

Приємного смаку!