
Густий та смачний кисіль більш подібний на желе. Кисіль з ніжним ароматом яблук обов'язково сподобається дорослим і дітям. А якщо притрусити охолоджений кисіль горішками - ви отримаєте смачний солодкий десерт.
Густий та смачний кисіль більш подібний на желе. Кисіль з ніжним ароматом яблук обов'язково сподобається дорослим і дітям. А якщо притрусити охолоджений кисіль горішками - ви отримаєте смачний солодкий десерт.
Помити яблука. Не знімаючи шкірки розрізати на 4-6 частин. Залити водою 500 мл, додати сік лимону і паличку кориці. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні до м'якості яблук.
Виймаємо корицю, перетерти яблука через сито, видалити насіння та шкірку. Долити води, щоб довести кількість пюре до 1 літру.
Ставимо суміш на вогонь, додаємо цукор і доводимо до кипіння. Розвести крохмаль в невеликій кількості холодної води і влити тоненькою цівкою в в киплячій кисіль. Постійно помішувати вінчиком, щоб не було грудочок. Варити 3-5 хвилин.
Вилити готовий кисіль в склянки і охолодити.
Приємного смаку!