Мариновані помідори з перцем і листям моркви

Мариновані помідори з перцем і листям морквиМариновані помідори з перцем і листям моркви
Консервовані помідори з перцем і листям моркви – смачні мариновані помідори на зиму, домашня консервація. В помідори додавайте не тільки листя з моркви, а також моркву порізану смужками. Рецепт маринованих помідорів з болгарським перцем і морквою з фото і описом.

Інгредієнти

  • Помідори
  • Листя моркви
  • Морква
  • Болгарський перець
  • Маринад:
  • Вода 4 літра
  • Цукор 20 ст. л.
  • Сіль 5 ст. л.
  • Оцет 9% 400 мл.

Рецепт приготування маринованих помідорів:

Помийте помідори, простерилізуйте банки і кришки.

Мариновані помідори з перцем і листям моркви

На дно банки кладемо вимите морквяне бадилля , потім викладаємо помідори. Ще в банку кладемо очищений, порізаний на частини солодкий перець, також можна додати моркву, розрізавши вздовж на невеликі шматочки.

Мариновані помідори з перцем і листям моркви

Банки необхідно залити 2 рази окропом по 10 хв., а на третій раз розсолом (оцет краще влити після того, як закипить маринад і вимкнете газ).

Закручуємо банки металевими кришками, перевертаємо і залишаємо остигати.

Мариновані помідори з перцем і листям моркви

Приємного смаку!