Печериці по-венесуельські

Печериці по-венесуельськіПечериці по-венесуельські

Печериці можна купити будь-коли на протязі року, тому до вашої уваги простий рецепт смачних грибів по-венесуельські. Мариновані грибочки можна приготувати до вечері, легко готувати та дуже смачно.

Інгредієнти

  • Печериці свіжі 500 г.
  • Оцет яблучний 80 мл.
  • Олія 120 мл.
  • Часник 2 зубці
  • Чорний перець горошком 10 горошин
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор 2 ч. л.
  • Лавровий лист 4 шт.

Рецепт приготування печериць по-венесуельські

Помити гриби. Якщо вони великі за розміром, порізати навпіл або на чотири частини. Зубці часнику пропустити через часникодавку.

Печериці порізати навпіл або на чотири частини

В сковорідку покласти всі інгредієнти, закрити кришкою та поставити смажитись на середньому вогні.

В сковорідку покласти всі інгредієнти

Коли суміш закипить, зменшити вогонь на самий маленький і тушкувати 5 хвилин.

тушкувати 5 хвилин

Висипати гриби в скляну банку, залишити щоб повністю охололи та поставити у холодильник на 4 години.

залишити щоб охололи

Мариновані печериці готові, дуже смачні. Гарно поєднуються з м’ятою картопелькою.

Печериці по-венесуельські

Приємного смаку!