Пісний манник з апельсинами

Пісний манник з апельсинамиПісний манник з апельсинами

Пісний манник з апельсинами – ароматна випічка в духовці в Піст і на кожен день. Апельсиновий манник без яєць дуже смачний, м’якенький. Рецепт приготування пісного пирога в духовці, фото і покроковий опис приготування. Пісна випічка теж дуже смачна, тож спробуйте і переконайтесь в цьому.

Інгредієнти

  • Сік апельсиновий 200 мл.
  • Цедра апельсина 1 ч. л.
  • Сода 1 ч. л.
  • Манна крупа 1 скл. (на 250 мл.)
  • Борошно 1,5 скл. (на 250 мл.)
  • Цукор 1 скл. (на 250 мл.)
  • Олія 0,5 скл. (на 250 мл.)

Рецепт приготування пісного пирога

В мисці змішати апельсиновий сік, манну крупу, терту апельсинову цедру, олію, цукор і залишити на 20-30 хвилин.

В мисці змішати апельсиновий сік, манну крупу
залишити на 20-30 хвилин

Добавити соду, добре перемішати.

Добавити соду, добре перемішати

Додаючи поступово борошно, замісити тісто по консистенції, як густа сметана.

Додаючи поступово борошно, замісити тісто по консистенції, як густа сметана

Готове тісто викласти у форму, яку попередньо змастили олією і посипали манною крупою.

змастили олією і посипали манною крупою форму
Готове тісто викласти у форму

Поставити випікатися у нагріту до 180-190 градусів духовку на 40-60 хвилин, до готовності.

Поставити випікатися у нагріту до 180-190 градусів духовку на 40-60 хвилин, до готовності

Апельсиновий манник для пісного святкового столу готовий – запашний і дуже смачний.

Апельсиновий манник для пісного святкового столу готовий
запашний і дуже смачний манник

Приємного смаку!