Рибна консерва з скумбрії

Рибна консерваРибна консерва

Рибна консерва з скумбрії приготовлена в домашніх умовах – це смачно, корисно. Дуже просто готувати консерву з риби в мультиварці скороварці Редмонд. Покроковий рецепт приготування консерви з скумбрії до вашої уваги.

Інгредієнти

  • Скумбрія морожена 0,5 кг.
  • Сіль 1 ч.л (без гірки)
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вода 50 мл.
  • Олія 1-2 ст.л.
  • Мелений перець за смаком
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Лимонна кислота на кінчику ножа

Як готувати консерву з риби

Рибу розморозити, повідрізати плавники, порізати на шматочки.

Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати півкільцями.

В чашу мультиварки скороварки покласти порізану рибу, натерту моркву, цибулю, сіль, перець, лимонну кислоту, томатну пасту, воду все добре перемішати.

В чашу мультиварки скороварки покласти порізану рибу і інгредієнти

Закрити кришку мультиварки скороварки і включити режим Тушкування/Холодець на 40 хвилин. Пробувала один раз робити з 1 кг. риби, 40 хвилин вистачає для приготування.

готувати 40 хвилин

Смачна, соковита рибна консерва готова.

рибна консерва готова

Приємного смаку!