Овочеве рагу – корисна та легка в приготуванні друга страва. Готуємо овочеве рагу в мультиварці, дізнайтеся як приготувати рагу із овочів рецепт і покроковий опис.
Овочеве рагу також є дієтичною страву і стане до вподоби для дітей.
Інгредієнти
- Картопля 1 кг.
- Капуста 0,5 кг.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Квасоля 200 г.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Сіль, перець до смаку
Рецепт приготування рагу:
Відварити квасолю. Квасоля буде особливо смачною, якщо воду злити відразу ж після закипання, а потім залити холодною водою і добавити 2-3 ст. л. олії.
Картоплю, моркву почистити, порізати на шматочки невеликого розміру, капусту дрібно на шинкувати, цибулю порізати половинками кружечків. На режимі жарка (випічка), не закриваючи кришки мультиварки, підсмажити цибулю і моркву 10-15 хв.
Добавити капусту, закрити кришку і на тому ж режимі протушкувати ще 5-7хв. Добавити картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою. Добавити спеції і сіль за смаком, закрити кришку і включити режим тушкування на 30 хв.
Відкрити мультиварку, перемішати і дати настоятись.
Приємного смаку!