Овочеве рагу в мультиварці

Овочеве рагу в мультиварціОвочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу – корисна та легка в приготуванні друга страва. Готуємо овочеве рагу в мультиварці, дізнайтеся як приготувати рагу із овочів рецепт і покроковий опис.
Овочеве рагу також є дієтичною страву і стане до вподоби для дітей.

Інгредієнти

  • Картопля 1 кг.
  • Капуста 0,5 кг.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Квасоля 200 г.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сіль, перець до смаку

Рецепт приготування рагу:

Відварити квасолю. Квасоля буде особливо смачною, якщо воду злити відразу ж після закипання, а потім залити холодною водою і добавити 2-3 ст. л. олії.

Картоплю, моркву почистити, порізати на шматочки невеликого розміру, капусту дрібно на шинкувати, цибулю порізати половинками кружечків. На режимі жарка (випічка), не закриваючи кришки мультиварки, підсмажити цибулю і моркву 10-15 хв.

Добавити капусту, закрити кришку і на тому ж режимі протушкувати ще 5-7хв. Добавити картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою. Добавити спеції і сіль за смаком, закрити кришку і включити режим тушкування на 30 хв.
Відкрити мультиварку, перемішати і дати настоятись.

Приємного смаку!