» » Квасолевий салат на зиму

Квасолевий салат на зиму

Квасолевий салат на зимуКвасолевий салат на зиму
Квасолевий салат на зиму - смачна закуска з овочами і квасолею, корисна і ситна. Салат з квасолі рецепт з покроковим описом приготування. Цей салат на зиму відмінне доповнення до будь-яких других страв.

Інгредієнти

  • Квасоля 1,8 кг.
  • Помідори 2 кг.
  • Морква 1 кг.
  • Цибуля 1 кг.
  • Болгарський перець 1кг.
  • Часник 100 г.
  • Олія 200 мл.
  • Оцет 9% 2-3 ст.л.
  • Цукор, сіль за смаком

Рецепт приготування


Квасолю помити і замочити на 10-12 годин. Відварити квасолю до готовності.

Цибулю почистити і нарізати півкільцями, моркву почистити і натерти на великій тертці.
Болгарський перець очистити від насіння і порізати соломкою.

Помідори помити та зняти шкірку, для цього треба поставити каструлю з водою і проварити в киплячій воді кожен помідор на протязі 1 хвилини. Потім за допомогою ножа зробити надріз і зняти шкірку. Помідори порізати кубиками.

Часник мілко нарізати.

В окремій каструлі спочатку налити олію і тушкуємо цибулю 10 хвилин, далі додаємо моркву і ще 10 хвилин тушити помішуючи.

Додаємо в каструлю солодкий перець - тушкуємо 10 хвилин, далі додати помідори - знову 10 хвилин.

Тепер додаємо квасолю, часник і все тушкуємо 20 хвилин, за 5 хвилин до кінця додаємо сіль, перець. Виключаємо і додаємо оцет, перемішуємо.

В помиті і заздалегідь простерилізовані півлітрові банки насипаємо готовий квасолевий салат і закручуємо металевими кришками.

З даної кількості інгредієнтів виходить 12 півлітрових банок салату з квасолі.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Консервована біла квасоля на зиму
Консервована біла квасоля на зиму із стерилізацією, рецепт приготування з фото. Взимку я не купую консервовану квасолю, а відкриваю свою баночку і використовую при приготуванні страв. Я додаю готову квасолю при приготуванні борщу та супів з квасолею. При консервації квасолі зберігаються всі її
Мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою і цибулею
Які овочі ми найчастіше консервуємо на зиму? Звичайно ж, огірки і помідори. Помідори мабуть самий популярний овоч, який консервують на зиму. Мариновані помідори - краща закуска до смаженої чи відвареної картоплі. Сьогодні приготуємо мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою та цибулею, з
Грецький салат на зиму з квасолею
Грецький салат на зиму смачна консервована закуска з квасолею, можна вживати як самостійну страву так і з різними кашами та картоплею. Консервацію зараз можна купити в будь-якому магазині, але домашні консервовані салати на зиму кращі та смачніші.
Салат з буряка з квасолею на зиму
Салат з буряка з квасолею на зиму - корисний та смачний. Рецепт консервування салату з буряка. Буряк дуже корисний особливо після термічної обробки, тому такий салат вам сподобається.
Ікра кабачкова
Ікра кабачкова перевірений рецепт з фото та порадами правильного консервування. Кабачкова ікра знаменита закуска з кабачків. Приготування кабачкової ікри не відніме у вас багато часу, а готова ікра кабачкова нікого не залишить байдужим. Ну а тим, кому подобається ікра кабачкова як в магазині,
Консервований салат стручкова квасоля з морквою
Поживний салат з стручкової квасолі та моркви буде взимку як знахідка. Консервування салатів на зиму - це смачна закуска взимку до святкового столу та на кожен день. Простий та швидкий рецепт маринування салату з квасолею та морквою.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору