» » Помідори половинками на зиму

Помідори половинками на зиму

Помідори половинками на зимуПомідори половинками на зиму
Для консервування помідорів половинками найкраще підходить сорт помідорів «сливки», беріть не перестиглі плоди. Це простий рецепт з фото смачних маринованих помідорів половинками на зиму.
Консервовані помідори - вид пікантної закуски до страв на зиму.

Інгредієнти

  • Помідори 1,5 кг на трилітрову банку
  • Кріп
  • Петрушка
  • Лавровий лист
  • Часник
  • Перець горошком
  • Цибуля
  • Олія 2 ст. л.
  • Оцет 9% 4-6 ст. л.
  • Маринад ( з розрахунку на 1 трилітрову банку)
  • Сіль 2 ст. л.
  • Вода 5 ст.
  • Цукор 6 ст. л.

Рецепт приготування консервованих помідорів:


Помідори помийте і поріжте половинками.
Ці помідори можна закривати в 3-х, 2-х, 1.5-ра, літрових банках ( я брала літрові банки). Помийте, простерилізуйте банки, кришки.

Помідори половинками на зиму


На дно банки покладіть петрушку, кріп, порізану пів кружечками цибулю ( на літрову банку половинка цибулі), лавровий лист, 5-7 горошин чорного перцю.

Помідори половинками на зиму


Далі викладаємо порізані на половинки помідори. Зверху на помідори наливаємо не повну ложку олії, 1.5 – 2 ст. л оцту.

Помідори половинками на зиму


Варимо маринад. Висипте у воду сіль, цукор і доведіть до кипіння. Потім прохолодить маринад і залийте помідори вже холодним маринадом.

Накрийте банки металевими кришками і поставте їх стерилізувати: з розрахунку літрові банки на 4 хвилин, 1.5 літрові банки на 5 хвилин, 3 літрові банки на 7 хвилин.

Закручуємо банки металевими кришками і перевертаємо їх до повного вистигання помідор.

Помідори половинками на зиму

Помідори половинками на зиму


Приємного Вам смаку!

Схожі рецепти

Мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою і цибулею
Які овочі ми найчастіше консервуємо на зиму? Звичайно ж, огірки і помідори. Помідори мабуть самий популярний овоч, який консервують на зиму. Мариновані помідори - краща закуска до смаженої чи відвареної картоплі. Сьогодні приготуємо мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою та цибулею, з
Мариновані помідори з цибулею і лимонною кислотою
Мариновані помідори з лимонною кислотою та цибулею мають унікальний смак та можливість полегшити сам процес закручування помідор на зиму. Цей рецепт для тих, хто не любить використовувати при консервуванні оцет. Помідори виходять кисло-солодкі і дуже ароматні.
Помідори з огірками на зиму
Продовжується сезон консервації продуктів на зиму. Огірочки і помідори, а ви знаєте, що саме це поєднання зберігається найкраще? Помідори виділяють спеціальну кислоту, і огірки зберігаються так найкраще і виходять дуже смачними і хрусткими. До вашої уваги покроковий рецепт приготування помідорів з
Помідори в загадковому маринаді
Помідори консервовані за цим рецептом незвичайні, з загадковим розсолом, який п’ється як приємний напій. Незважаючи на наявність оцту, він зовсім не відчувається. Простий та швидкий рецепт консервації помідорів на зиму.
Мариновані помідори рецепт на зиму
Маринування помідорів - перевірений рецепт консервування помідорів на зиму. Мариновані помідори завжди бажані гості на столі. Наші консервовані помідори кладуться до банок разом з цибулею та морквою, простий рецепт з фото. Взимку вони допомагають нам поповнити запас вітамінів. Без консервованих
Асорті з огірків і помідорів на зиму
Консервоване асорті з огірків та помідорів - смачне асорті з овочів на зиму з солодкуватим присмаком. Рецепт приготування асорті огірки і помідори - смачна консервована закуска до других страв.

4 комментарі

Olenka
Дякую за рецепт winked
катя_2
а в маринад скільки цукру та солі потрібно? на скільки літрів?
MsCocK
катя_2, добрий день! Вже все поправила, змінювали дизайн тому випадково видалила.
Маринад ( з розрахунку на 1 трилітрову банку)
Сіль  2 ст. л.
Вода 5 ст.
Цукор  6 ст. л.
катя_2
Дякую. kissing_heart  Попробую закрити,а в зимку оцінемо) smirk 
Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору