» » Мариновані кабачки

Мариновані кабачки

Мариновані кабачкиМариновані кабачки
Мариновані кабачки - смачна консервована закуска на зиму. Кабачки мариновані за цим рецептом виходять хрусткі та соковиті. Легкий та швидкий рецепт приготування кабачків без стерилізації.

Інгредієнти

  • На 1 літрову банку
  • Кабачки молоді 500 г.
  • Кріп 1 шт.
  • Хрін 1 лист (невеликий)
  • Часник 1 зубець
  • Листя вишні 1-2 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець горошком 3-5 шт.
  • Маринад ( на 1 л води):
  • Цукор 40 г.
  • Сіль 30 г.
  • Оцет 50 мл.

Рецепт приготування маринованих кабачків


Літрові банки добре помийте. Простерилізуйте банки та металеві кришки.

На дно банки покласти кріп, хрін, часник, лавровий лист, листок вишні, перець горошком.

Мариновані кабачки рецепт


Кабачки помити, нарізати кружечками.

Мариновані кабачки рецепт


Щільно укласти кабачки в банки та залийте кип’ятком і дайте постояти 15 хвилин, накрити кришками.

Мариновані кабачки рецепт


Воду злити у каструлю, закип’ятити і знову залити кабачки на 15 хвилин.

Мариновані кабачки рецепт


Зливаємо воду у каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет, доводимо до кипіння і заливаємо маринадом кабачки.

Мариновані кабачки рецепт


Закручуємо банки кришками, перевертаємо кришками донизу. Мариновані кабачки накрити ковдрою, залишити до повного охолодження.

Мариновані кабачки рецепт


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою і цибулею
Які овочі ми найчастіше консервуємо на зиму? Звичайно ж, огірки і помідори. Помідори мабуть самий популярний овоч, який консервують на зиму. Мариновані помідори - краща закуска до смаженої чи відвареної картоплі. Сьогодні приготуємо мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою та цибулею, з
Мариновані помідори з цибулею і лимонною кислотою
Мариновані помідори з лимонною кислотою та цибулею мають унікальний смак та можливість полегшити сам процес закручування помідор на зиму. Цей рецепт для тих, хто не любить використовувати при консервуванні оцет. Помідори виходять кисло-солодкі і дуже ароматні.
Мариновані помідори з солодким перцем
Мариновані помідори - ароматна та смачна закуска взимку, а додавання солодкого перцю додасть особливий смак. Серед сотні існуючих рецептів з помідор цей припаде до смаку в кожній родині.
Мариновані огірки «Пікантні»
Мариновані огірки чудове доповнення до гарячих та холодних страв взимку. До вашої уваги перевірений рецепт маринованих огірків з болгарським перцем, кропом та часником. Для консервації ідеально підійдуть невеликі огірочки 6-8 см у довжину. Смачні хрумкі мариновані огірки на зиму завжди
Помідори половинками на зиму
Для консервування помідорів половинками найкраще підходить сорт помідорів «сливки», беріть не перестиглі плоди. Це простий рецепт з фото смачних маринованих помідорів половинками на зиму. Консервовані помідори - вид пікантної закуски до страв на зиму.
Мариновані помідори рецепт на зиму
Маринування помідорів - перевірений рецепт консервування помідорів на зиму. Мариновані помідори завжди бажані гості на столі. Наші консервовані помідори кладуться до банок разом з цибулею та морквою, простий рецепт з фото. Взимку вони допомагають нам поповнити запас вітамінів. Без консервованих

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору