Салат з буряка з квасолею на зиму

Салат з буряка з квасолею на зимуСалат з буряка з квасолею на зиму
Салат з буряка з квасолею на зиму – корисний та смачний. Рецепт консервування салату з буряка. Буряк дуже корисний особливо після термічної обробки, тому такий салат вам сподобається.

Інгредієнти

  • Буряк 2 кг.
  • Помідори 2 кг.
  • Морква 2 кг.
  • Цибуля 2 кг
  • Квасоля 4 ст.
  • Олія 1 ст.
  • Цукор 1 ст.
  • Сіль 1/2 ст.
  • Оцет 9% 1/2 ст.

Рецепт консервації салату з буряка

Попередньо замочити квасолю на ніч у воді, потім відварити до напів готовності.

Всі овочі порізати (буряк, помідори – соломкою, моркву півкільцями), поставити варитись на вогонь на 2 години. Варити на невеликому вогні як закипить. За 10 хвилин до кінця додати оцет.

Готовий салат з буряка розкласти у банки та закрутити кришками.

Салат з буряка з квасолею на зимуСалат з буряка з квасолею на зиму

Банки і кришки попередньо добре помити та простерилізувати.

Приємного смаку!