Тушкована капуста в мультиварці та смажені кнедлі – смачна пісна страва. Дізнайтеся як приготувати тушковану капусту в мультиварці, потім окремо замісити тісто та підсмажити кнедлі. Ця друга страва стане Вам в пригоді під час посту.
Інгредієнти
- Капуста 1 качан
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сіль, перець, олія
- Для кнедлів:
- Картопля 1 кг.
- Борошно 1 ст.
- Яйце 1-2 шт.
- Перець, сіль
Рецепт приготування
Нашаткувати капусту, посолити, добре віджати і залишити на 30 хвилин, щоб пустила сік.
Натерти моркву на великій тертці, порізати кубиками цибулю і підсмажити на олії.
Добавити підсмажені моркву з цибулею до капусти, добре все вимішати положити в каструлю мультиварки в поставити режим тушкування на 1 годину.
Для приготування смажених кнедлів необхідно відварити картоплю, пом’яти добре і залиши щоб трішки схолола.
Потім добавити борошно, яйце, сіль, перець і замісити тісто. Тісто буде трішки липнути до рук. Тісто розділити на чистини.
Із кожної частини, розкочуючи в борошні на столі виліпити ковбаски.
Потім ці ковбаски сплюснути руками і порізати на шматки товщиною 0,5 см, довжиною 3-4 см, шириною 3-4 см.
Викласти порізані кнедлі на розігріту сковорідку і обсмажити з обох боків.
Пісну страву подавайте теплою до столу.
Приємного смаку!