Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Тушкована капуста із смаженими кнедлямиТушкована капуста із смаженими кнедлями
Тушкована капуста в мультиварці та смажені кнедлі – смачна пісна страва. Дізнайтеся як приготувати тушковану капусту в мультиварці, потім окремо замісити тісто та підсмажити кнедлі. Ця друга страва стане Вам в пригоді під час посту.

Інгредієнти

  • Капуста 1 качан
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль, перець, олія
  • Для кнедлів:
  • Картопля 1 кг.
  • Борошно 1 ст.
  • Яйце 1-2 шт.
  • Перець, сіль

Рецепт приготування

Нашаткувати капусту, посолити, добре віджати і залишити на 30 хвилин, щоб пустила сік.

Натерти моркву на великій тертці, порізати кубиками цибулю і підсмажити на олії.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Добавити підсмажені моркву з цибулею до капусти, добре все вимішати положити в каструлю мультиварки в поставити режим тушкування на 1 годину.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Для приготування смажених кнедлів необхідно відварити картоплю, пом’яти добре і залиши щоб трішки схолола.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Потім добавити борошно, яйце, сіль, перець і замісити тісто. Тісто буде трішки липнути до рук. Тісто розділити на чистини.
Із кожної частини, розкочуючи в борошні на столі виліпити ковбаски.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Потім ці ковбаски сплюснути руками і порізати на шматки товщиною 0,5 см, довжиною 3-4 см, шириною 3-4 см.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Викласти порізані кнедлі на розігріту сковорідку і обсмажити з обох боків.

Пісну страву подавайте теплою до столу.

Тушкована капуста із смаженими кнедлями

Приємного смаку!