Кабачкова ікра в мультиварці

Кабачкова ікра в мультиварціКабачкова ікра в мультиварці
Рецепт смачної кабачкової ікри по-домашньому, приготування з фото. Смачна та корисна кабачкова ікра являє собою овочеву суміш. Завдяки різному складу і кількості овочів можна отримати і різний смак ікри. Готуємо кабачкову ікру рецепти з фото.

Інгредієнти

  • Кабачок 1 кг.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Солодкий перець 2 шт.
  • Гострий перець 1/2 стручка
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сіль 1 повна ч. л.
  • Цукор 2 ч. л.
  • Олія для смажіння 4-5 ст. л.

Рецепт приготування

1. Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на великій тертці.

Кабачкова ікра в мультиварці

2. Включити режим жарка (випічка), налити олії , висипати моркву і цибулю, смажити при відкритій кришці мультиварки 10 хвилин.

3. Порізати кубиками солодкий перець, кабачок, гострий перець.

Кабачкова ікра в мультиварці

4. Висипати порізані овочі до цибулі і моркви, і смажити усе разом іще 20 хвилин. Потім добавити томатну пасту, цукор, сіль і усе ретельно перемішати.

Кабачкова ікра в мультиварці

Кабачкова ікра в мультиварці

5. Закрити кришку мультиварки, включити режим тушкування на 1 годину.
Після звукового сигналу про закінчення програми тушкування вийняти ікру в тарілку, щоб вона вистигла, подрібнити її блендером.

Кабачкова ікра в мультиварці

Приємного смаку!