Картопляне пюре з овочами

Картопляне пюре з овочамиКартопляне пюре з овочами
Смачні страви в піст – картопляне пюре з овочами. Простий і смачний рецепт приготування овочів з картоплею. Ну до чого це апетитно виглядає, у мене аж слинка потекла! Тушковані овочі та м’ята картопля – легка страва на Різдво або на кожен день.

Інгредієнти

  • 150 г стручкової квасолі,
  • 1 великий болгарський перець,
  • 1 морква
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • картопля – 500-600 г для пюре

Рецепт приготування картопляного пюре з овочами:

Картоплю очистила від шкірки і відварити в підсоленій воді до готовності.
Болгарський перець звільнила від плодоніжки і насіння, нарізала досить широкими скибочками.
Очищену моркву нарубала дрібними кубиками.
Стручки квасолі перерізала на 3-4 частини.

На сковороду налити невелику кількість рослинної олії, опустити підготовлені овочі і злегка обсмажити їх до м’якості. Потім влити воду так, щоб вміст сковороди було повністю покрито, і тушкувати овочі до готовності, посоливши їх за смаком.

Перед тим як зняти сковороду з вогню, додала кукурудзу і все гарненько перемішала.

Гарячу картоплю розім’яти в пюре, використовуючи навар з картоплі, можна додати пісного маслечка. На тарілку виклала пюре, а збоку – тушковані овочі.

І вийшло моя кулінарна страва дуже красивою і апетитною!

Приємного смаку!
Використовувались матеріали ЕДА для всей семьи 2014’01С