Простий рецепт приготування пісних картопляних пиріжків з квашеною капустою. Пиріжки з капустою смачна страва до посту, рецепт з фото.
Інгредієнти
- Картопля 1 кг.
- Борошно 2 ст.
- Сіль 1 ч. л.
- Для начинки:
- Квашена капуста
- Цибуля 1 шт.
Рецепт приготування пиріжків з квашеною капустою:
Картоплю почистити, відварити у підсоленій воді, воду злити, розім’яти в пюре, охолодити. До картопляного пюре додати сіль, борошно і замісити тісто.
Для начинки промити квашену капусту, цибулю порізати півкільцями. Підсмажити цибулю на сковорідці з олією, додати віджату від води капусту.
Накрити сковорідку кришкою і протушкувати капусту з цибулею на протязі 25-30 хвилин.
Із тіста сформуємо ковбаску, поріжемо на шматки і розкочуємо їх качалкою.
На середину викладаємо начинку з капусти защіпаємо краї пиріжка руками.
Обсмажуємо пиріжки на сковорідці з олією з обох боків до готовності.
Пиріжки з капустою дуже смакують як теплими, так і холодними.
Приємного смаку!