» » Короп смажений в борошні

Короп смажений в борошні

Короп смажений  в борошніКороп смажений в борошні
Короп смажений в борошні - самий простий рецепт смаженої риби, за яким готують у кожній сім'ї. За цим рецептом ви можете смажити не тільки коропа, а будь-яку рибу з наших водойм.
Як приготувати смаженого коропа, рецепт з фото - дуже швидко.

Інгредієнти

  • Короп живий
  • Борошно
  • Перець, сіль за смаком

Рецепт приготування смаженого коропа:


Коропа почистити, видалити нутрощі, помити. Розрізати рибу вздовж по хребту, а потім на порційні шматки. Якщо риба невеликих розмірів то смажити можете цілком.

Короп смажений  в борошні

Короп смажений  в борошні


Шматки коропа посолити, поперчити і збризнути соком лимона за смаком. Перемішати і дати постояти 20 хвилин.

Короп смажений  в борошні


Кожен шматок коропа обваляти в борошні, зайве борошно струсити.

Короп смажений  в борошні


Смажити рибу на розігрітій сковорідці з рослинним маслом спочатку з однієї сторони - 5-7 хвилин, потім з іншої сторони до золотистої скоринки.

Короп смажений  в борошні

Короп смажений  в борошні

Короп смажений  в борошні


Дуже смакує короп смажений в сухарях з соусом тартар.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Короп смажений у сметані
Короп смажений у сметані дійсно королівська страва. Рецепт смачної, соковитої риби готується швидко за нашим рецептом з фото. Для приготування смаженого коропа вам знадобиться жива риба.
Короп смажений в сухарях з соусом тартар
Короп смажений, рецепт з фото та покроковим описом. Короп - дуже смачна риба! А короп смажений в сухарях та з додаванням до нього соусу тартар - повірте, не відірвешся! Дізнайтеся як приготувати смаженого коропа, рецепт з фото. Як зробити соус тартар до риби з сметани, огірків та спецій.
Короп фарширований
З коропа готують безліч різноманітних смачних страв. До вашої уваги рецепт з фото приготування коропа фаршированого грибами та запеченого в духовці. Фарширований короп яскрава пісна страва та повірте, справжній делікатес!
Морський фарширований окунь
Морський окунь фарширований - простий рецепт запеченого окуня зі спеціями, яйцями, зеленню та панірувальними сухарями. Смачна друга страва з риби здатна прикрасити навіть святковий стіл. Фарширований окунь добре смакує з відвареною картоплею.
Короп по-австрийски
ї Короп по австрійськи - смачна та корисна страва, яка готується доволі легко. Дізнайтеся рецепт приготування коропа по австрійськи з фото.
Риба тушкована з цибулею і морквою
Риба тушкована з овочами, що приготовлена за цим рецептом, буде до смаку і дорослим, і дітям - страва ніжна, соковита і ситна. До тушеної риби можна подати любий гарнір - гарячу варену картоплю або пюре, рис, гречану кашу. Дізнайтеся рецепт приготування риби тушкованої в томаті з цибулею та

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору