Короп смажений в борошні

Короп смажений в борошніКороп смажений в борошні
Короп смажений в борошні – самий простий рецепт смаженої риби, за яким готують у кожній сім’ї. За цим рецептом ви можете смажити не тільки коропа, а будь-яку рибу з наших водойм.
Як приготувати смаженого коропа, рецепт з фото – дуже швидко.

Інгредієнти

  • Короп живий
  • Борошно
  • Перець, сіль за смаком

Рецепт приготування смаженого коропа:

Коропа почистити, видалити нутрощі, помити. Розрізати рибу вздовж по хребту, а потім на порційні шматки. Якщо риба невеликих розмірів то смажити можете цілком.

Короп смажений в борошні

Короп смажений в борошні

Шматки коропа посолити, поперчити і збризнути соком лимона за смаком. Перемішати і дати постояти 20 хвилин.

Короп смажений в борошні

Кожен шматок коропа обваляти в борошні, зайве борошно струсити.

Короп смажений в борошні

Смажити рибу на розігрітій сковорідці з рослинним маслом спочатку з однієї сторони – 5-7 хвилин, потім з іншої сторони до золотистої скоринки.

Короп смажений в борошні

Короп смажений в борошні

Короп смажений в борошні

Дуже смакує короп смажений в сухарях з соусом тартар.

Приємного смаку!